Categories
Hat

Första inlägget som publicerades på HATET [Publicerades första gången 2015-05-04]

Jag heter Frida och jag vill lyfta på de svarta slöjor som fördunklat mitt estetiska uttryck. Här vill jag vyssja, vagga och släppa lös det fula, ovårdade och i högsta grad ovälkomna. Jag vill banna självcensuren och jag vill skriva mitt onda manifest. Jag vill skalla mig fram i det öppna, istället mot en vägg. Jag vill klä av skrivande-positioner och jag vill kantklippa identiteter. Människan är mångfacetterad och det vill jag ingalunda förminska, men människan är småaktig och skrivandets villkor förgörs av det.

 

Poesins institutionella svaghet har aldrig varit tydligare. Det är min utgångspunkt. Det är min poetik. Det är min fasta övertygelse och det är därför den här bloggen måste bli. Människor suger på att vara poeter. Så, nu är det är sagt.

 

Välkomna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *