Categories
Hat

Buy nothing day

Dagarna innan fredag konsumerar jag tredubbelt den friska mängden jag har alltid tyckt att nedsatta varor har något unket, snuskigt och billigt över sig.

På Black Friday ägnar jag mig åt de själsliga verksamheterna. Under ytan drifter

en ny dator eller telefon, mer kläder fler böcker ansiktsprodukter

Du kan ta droger under ceremoniella förhållanden eller så kan du klä upp dig.

Gör ett av mina månatliga besök på twitter och möts av Yoko Onos ord

Life can be overwhelming. But it’s still life. Don’t worry about your feelings jumping around. Be thankful that you are alive.

Fan lätt att säga när man är Yoko Ono och ärligt talat Yoko gör dina ord mig fan bara dummare och argare.

Har du inte hört att just DEN KOMBINATIONEN ÄR DÖDLIG för typer som mig som växt upp i en skithåla med arbetarklassföräldrar.

Jag kanske vänder om och röstar på SD det är kanske där jag hittar svaret på mina frågor lösningarna på mina problem, det är blattarnas fel

ut med svinen!

Skämt å slido är jag i ett så kallat prolonged state of suffering

Visste ni att ett förlängt psykiskt lidande kan ha att göra med att man inte lever i enlighet med sina värderingar?

JAG HAR KOMMIT PÅ EN SAK.

Människor JUST NU ALLTSÅ I SAMTIDEN ger värde åt sina handlingar genom att kokettera med dem DVS inte nödvändigtvis ORDAGRANT men genom att BERÄTTA OM SINA HANDLINGAR som är SMÅ OCH ALLDAGLIGA så skapar de en känsla av EGENVÄRDE OCH MENINGSFULLHET som gör att de lättare kan bortse från de SÅ KALLADE MENINGSLÖSA HANDLINGARNA som att de kanske KÖPER SAKER PÅ REA eller ÄTER SAKER MED PALMOLJA eller INGÅR I SJUKA SADOMASOCHISTISKA FÖRHÅLLANDEN DÄR NORM ÄR ATT VARA TILL LAGS OCH HÅLLA KÄFTEN.

Fick en impuls att aktivera min Instagram. Jag märkte att antalet selfies per dag/vecka/månad minskat lavinartat. Tänkte, hur ser jag ut just nu? Tittade mig i spegeln. Helt svartklädd för ovanlighetens skull nu för tiden också tänkte jag.

Du ser ju ganska bra ut, lite trött. Det här ansiktet hade du kunnat lägga ut på Instagram.

Sen tänkte jag.

VAD FAN SKA DU SKRIVA FÖR BILDTEXT DÅ? OCH HUR SKA DU STÅ TILL SVARS FÖR DE 2000 BILDER DU REDAN PUBLICERAT? VILL DU VERKLIGEN LEVA MED BAGAGET AV DIG SJÄLV NU EXAKT NU ALLTSÅ, I SAMTIDEN?

Om det finns någon morbid personlighet som fastnat i fiktionen INTE SOM DEN ÄCKLIGA GUBBEN I DEN USLA FILMEN BIG FISH GÖR, utan mer som en som fastnat i en grund begreppsapparat och liksom försöker göra sig hörd med ord de flesta anser vara irrelevanta, en litterär bastard, utknuffad från värmen av ord så som AUTOFIKTION OCH MAGISK REALISM, kan ett #lifegoal vara att skriva ut sig från en psykosavdelning, ta ett varv på LIVETS ARENA och skriva in sig själv lagom till man faktiskt är psykotisk på riktigt? OCH HUR VET DU ATT EN HASHTAG ÄR SLUT?

samtidigt i hjärnan

I en jacka som var för billig i relation till bilden den försöker utstråla

nakna grenar, Aphex Twin, Lilja 4-ever-väder, frukostfrallor

jag har hittat ådern, kroken, krökningen

den blå leden där den silverfärgade hajfenan vill simma

VÄRDERINGar…. värderingar… värderingar….

Som HaTeT är liksom VÄRDERINGAR något som man oftast bara hör om TILLSKRIVAS ANDRA. KRISTNA VÄRDERINGAR, “VI VILL INTE ATT MUSLIMERNA SKA TA ÖVER MED SINA KVINNOFÖRTRYCKANDE VÄRDERINGAR”. Att göra det ordet till sitt kommer inte utan utmaningar.

Drömmen. Att vara nålspetsen i en kartografs händer och känna tråden spännas när gränser dras.

Tar en paus, dricker julmust light, tvagar kroppen bläddrar kurslitteraturen.

Scrollar erbjudanden.

DET ÄR MIN HEDER SOM STÅR PÅ SPEL HÄR.

Köpte hon något?

Äcklet jag dyker ner i påsen med lösgodis.

Odla din trädgård, köp inte saker.

Eller köp hudprodukter.

Snygga kläder hjälper inte om du ser ut som en pizza i fejan.

Uttrycket jag ska bara gå ut och ta lite luft har något prosaiskt över sig.

Människor tittar alltid så jävla konstigt på en när man säger så.

Jag brukar lindra deras obehag genom att säga att jag ska röka en cigg, också röker jag en cigg.

Fin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *