ÖMHETEN &

Hatet

Home / Uncategorized / Jag saknar dig Yahya Hassan, var är din vrede som kan spegla min?

Jag saknar dig Yahya Hassan, var är din vrede som kan spegla min?

Vill komma ut som galen men problemet med all valuta är att den ska värderas och sättas i relation till annat. Jag behöver kapital och allt eftersom egot eller det kulturella kapitalet, som vi kan kalla ränta, får ni avkastning. JAG BETALAR. Jag önskar att jag var Leif Holmstrand är en ytlig mening men han är synlig i sin sårbarhet och kreativa kraft. Ge mig papper på skiten, ge mig en diagnos som säger att jag är berättigad att vara mig själv. Fet, cutter och alldeles hopplös att tillfredsställa. Vill göra stor konst med små medel och jag vill äta upp människor som en titan. Jag konsumerar er och det jag andas ut är mer något annat än syre. Det är skönt att ingen kan tvinga en till att leva, det är skönt att leva i ett land där ingen kan tvinga en till att dö. Någon sa, apropå att jag diskuterade självmord, att han aldrig övervägt det eller är “morbidt” lagd. Är döden en fetisch? Jag är en papier maché-version av människa. Jag äcklar mig själv i min oälskbarhet och i min älskvärdhet och jag vill att ni ska vända bort blicken. Jag pratar hellre med tomheten numera. Ekar det i tomheten? Kärlek. Om det är en serie handlingar man ska begå i önskad ordning med en eller en annan överraskning vill jag inte ha den. Jag älskar. Jag kysser stenen med mina blygdäppar. Men ni kan dra åt helvete allihopa. Jag vill förflyttas tillbaka i tiden, tas ifrån mig min myndighet och min möjlighet att utveckla språkets förmåga och sättas i tvångströja och skrika så såren varar i halsen. Jag vill vara barnet som darrar inför livets möjligheter inte den vuxna som börjar söka utvägar. Det du inte gör idag är ett lån från morgondagen HAHAHAHA!

Vänliga hälsningar,

papperslös galning som drar till Marocko imorgon

Hasta luego bitches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

wahlbergfrida89@gmail.com

>> <<