Categories
Hat

Kyrkbrännarhumör

Ordet neurotisk är i bruk nära mig. Jag vet, men jag vet inte, så det är dags att googla. Dags att skriva här med kanske. Jag vet vad som hänt men jag vet inte. Nu när jag skriver får jag ont i magen. Hur man botar det vet jag inte men jag kommer troligtvis testa mig fram och inte bestämma mig för att någon metod är tillfredsställande nog och således fortsätta lida samt uppleva korta stunder av lugn. Lugnet är duken och jag är bordet jag är repig m.m.

Så jag läser om zoofili. Tidelag. “Kvick i jord”, som vårt stolta land kallade att bli levande begravd.

Kvickt ner i jorden för stöld ålades fler kvinnor än män, (anno 1400-tal). Män kunde de hänga men eftersom kvinnor bar kjol fanns det risk att kvinnorna skulle dra upp kjolen och visa könet. Förstår. Jag hade gjort det. Jag hoppas att jag hade.

I det första bekräftade fallet hade pigan Margit stulit (något). Den sista som hamnade snabbt i jord var Gunilla som stulit en kittel och bränt ner en bondes hus. Gunilla berättade att hon skulle bränna ner hela Väsby om de släppte lös henne. Tror Gunilla visat könet om hon fått en chans. Vi kommenterar inte kitteln. Jaja, häxor, symboler, mystik, tragiskt sekulariserat samhälle, kvinnor mytologiska väsen OCH feminister, häxan har alltid varit en feministisk symbol, jag har i liberal anda rätt att kalla allt jag gör feministiskt eftersom handlingen gjord av en kvinna är feministisk.

Äh. Jag är ingen Gunilla inte.

Knulla mig Gud, bitte. Ge mig lite guldglittrande gudomlig säd så jag kan få en naturlig glow eller den där lystern som gravida kvinnor får. Jag har aldrig varit gravid och lyster kan man tydligen få av att le också.

Det finaste livet kan skänka en deprimerad är olyckliga omständigheter den melankoliska inte själv kan rå över. Jag vet inte vad jag ska säga. Du är i en tuff situation.

Vad har jag strävat efter? Är jag inte där jag vill vara? Irriterande och underdånig, tatuerad och självskadad, flyktig som en tyllkjol och saknad som en kärna i en frukt.

Skrev precis skitbra tycker jag och kände mig trygg och satte igång något album på Youtube som var piss och sen ett till som var piss.

Jag skriver det här mellan den tjugonde och tjugofemte januari hoppsan juli. Vem vet när jag släpper ut texten.

Kanske nu.

Jag tänker lägga upp en bild och text på Instagram. Motivet föreställer en “gammal grek som sodomerar en get”. (“Antik”, men jag sparade en “lista över svenska idiomatiska uttryck”. När man inte har nåt å säga själv kan andra göra det.

Jag mår skit förresten. Om ni undrade.

Vi återkommer. Jag skriver kass och spretigt. Men ni får ta del av min kropp och mitt blod.

Exhibitionist och masochist. Här har vi det mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *