Categories
Hat

Gurgel

Tänkt hela dagen att jag skulle skriva ett nytt inlägg på Hatet. Ikväll fick jag en kommentar på ett inlägg här som inte kom från en bot. Sjukt. Det har inte hänt på evigheter. Nu skulle man kunna tro att jag ägnar mig åt nån slags fan service eftersom jag fick en komplimang och det kan man tro. Jag vet inte själv vad jag ska tro. Dricker lite mer cider.

Ye Olde English. Den har jag druckit med vänner i forna dar. Undrar hur många av er som skaffar barn nu och sen snarkar er igenom trettioårsåldern. Tror en hel del av er är ensamma fortfarande. De som sårat hårdast antagligen mest. En hel del av er är mest flygfän. Och jag hatar verkligen mal.

Har ateljé i gamla stan (va? du skriver väl mest?) jo så var det en gång i tiden. Hoppas/hoppla att det balanserar ut sig och jag skriver också så människor tycker att det är weird att en sån som jag ska ha en ateljé. Som författare behöver man ju bara en stol och ett bord. Ev.

Nu plockade jag fram en annan cider, en cidre bouché. Vad det nu betyder. Den har en kork. Ye olde kommer ur en praktisk PET. Jag vet inte om jag kommer ‘korka upp’ eftersom jag är vaken ensam och 75 cl cider är mer än 0 cl.

Förr hade jag inga problem att släppa ifrån mig inlägg nykter, onykter, bakfull, onykter och sen bakfull. Nykter (på jobbet.) Och hemma. Den tiden jag levde med en tyrann som fick tantrums. Ser ner på honom.

Medan ni sov har jag gått och blivit en Mayhem-expert. Usch vad irriterande att inte kunna plocka upp mig på den och QUIZZA SKITEN UR MIG! Jag inser ju vilka posers jag levt med även på den fronten: helsingborgare. Så jävla lame. Mitt sociala liv existerar i stort sett bara på internet (fortfarande) efter att ni alla dumpade mig som en säck gammal potatis. Bjud mig på fest. Då kan ni mäta er med mig och mina black metal-kunskaper. Jag tar med egen sprit. Antagligen whisky.

Eftersom det går ganska bra att skriva håller jag på att öppna cidern. Den är öppnad. Hur smakar den?

Bättre och sämre än olde english.

De äldre inläggen på Hatet är gömda för allmän åsyn. Jag vill allra helst att det ska finnas en stor efterfrågan att köpa texterna. Mest bara för att: hur ska ni som knappt pallar läsa bildtexter läsa er bakåt i tiden? Det är så mycket bra text som går förlorad både gömd och synlig.

En kompis ska få ECT imorgon (fredag). Underlig balansgång det där att varna och inte lägga sig i. Många av er vet redan att jag fått elektrochockbehandling 2018 i två omgångar. Det fuckade upp mycket. Sen å andra sidan vet jag inte vad det räddade. Självmordsförsöken pluralis efter behandlingarna (inte direkt inpå) får kanske tala för sig själv. Kom att tänka på ett roligt ord: återställd. Att bli återställd är ju inte önskvärt i den här situationen, efter ECT. Då vill man ju bli ‘framställd’. Jag förstår att jag trampade i kiss och bajshumorträsket nyss. Jag är ok med det. Hmm. Är det nu jag ska röka min sista cigg? Vet inte. Föredrog iaf Ye Olde English.

Sade till Peter att ‘det antagligen är en brud’ som kommenterat här ikväll på Hatet. Jag är en skam för mitt kön och heterosexuell. Du är snygg även per text. känns inte så kvinnlig språkligt. Det är någ0n som vet hur jag ser ut/ att jag ser ut. Jag vill veta VEM! Och jag vill inte bli besviken på avsändaren.

Jag åt en kall korv med bröd. Och gick och kissade. Har fortfarande cigg kvar. Jag skulle ju skriva om andra saker. Det var ju därför jag skulle skriva här ikväll.

Rökte ciggen. Lekte lite med Instagram. Har samma mängd cider kvar i glaset sen ett tag tillbaka. Så länge jag känner att jag har ett syfte med att sitta uppe så sitter jag uppe. Cidern är sisådär alltså. Verkligen sisådär.

Mina 2 senaste inlägg på Hatet har varit skit. Det förra inlägget har roliga saker för sig. Inom-, och utomtextuellt. Asteriskerna. Men utförandet är kass och innehållet inte tillräckligt intressant. Jag löpte inte några linor ut. Men jag ville att det skulle komma ut fort. Liknande känsla har jag kring detta inlägg, att det ska ut! Kvaliteten är second hand här. Jag älskade att skriva här. Det gick alltmer över i en känsla av att jag blottade mig för mycket. Att det jag kände var angeläget, men vem angår det?

Struntsamma! För nu dricker jag cider och ska äta en kall korv med bröd till.

Nu hade det verkligen varit gött att lyssna på musik.

Godnatt.

2 replies on “Gurgel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *