Categories
Hat

Ny hatt.

Jag måste driva med mig själv. För jag är så sjukt pinsam ibland. Om den här texten ger intrycket av att jag vill komma fram till en poäng så har mitt uppdrag misslyckats. Jag får väl tillåta mig en viss utsmyckning av språket. Jag kan inte ha en så snygg hatt om jag inte har en matchande personlighet. Nu börjar det.

Jag sade “sorry” minst 3 gånger till en av försäljarna i videobutiken som också bedriver postverksamhet när jag gett honom fel löpnummer. På ett privat, klibbigt, sätt. Det blev genant för oss båda.

Jag köpte ett träningskort på en yoga-studio i vintras och jag har fortfarande inte gått dit. Jag köpte också en yoga-matta och kläder. Om du frågar mig nästa gång vi ses om det inte var lite dumt och pinsamt av mig att bete mig så, kommer jag nog ha glömt vad jag skrivit här och med brinnande övertygelse vara lika säker på att de kommer komma till användning.

Jag ber aldrig om hjälp med det jag behöver hjälp med egentligen. I fredags firade jag fredag med att döpa dagen till förnedrag* I förrgår så träffade jag en arbetsterapeut för att få en kur mot fuckup-hostan.**

Vi var som två främmande arter som möttes. Hon kunde inte dölja sin reaktion på det jag berättade om mig själv och det jag gör, dvs skapar målar och skriver, jag å andra sidan känner att det hon kan lära mig är viktigt och det kanske är bäst att vi fortsätter vara Du med varandra. Svårt blir det för hon var sjukt söt.

I allmänhet borde jag ha mer kött på benen när jag uttalar mig om saker.

Nyckeln till att störta mitt tyranneri, mitt hyckleri, och få lov att gurgla vad var det jag sa när jätten*** stupar är att avslöja jag är en jävla könsförrädare för du har ju inte läst ett skit! nämn 3 kvinnliga, ett namn…

Jag har mest läst vita cis-män från 1850-talet o framåt.

*Jag lyssnar på “More than a feeling” med bandet Boston just nu. 16:59

** strike one, jargongen.

*** strike two, och jag skulle göra om det igen.****

***** out

2 replies on “Ny hatt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.